zondag 17 mei 2009

Heineken verslaat Mars!


De dag begon onheilspellend, bakken regen stortten uit de hemel. Een telefoontje naar de poort leek even heel slecht nieuws te brengen: de banen stonden blank! Gelukkig, een paar uur later was het droog en prikte er zelfs af en toe een zonnestraaltje door. De mannen en vrouwen van Mars stoorden zich niet aan de buienradar-plaatjes, en waren in grote getale vroeg aanwezig, tesamen met een assorti aan..snoepgoed! Ja we hadden niet de lokale papierhandel uitgenodigd, dat was duidelijk.

Na een ietwat chaotisch begin met gelegenheidsduo's, kwam het toernooi snel op gang. In 8 zinderende rondes werd de strijd beslecht. Heineken begon sterk met een direct voorsprong van 16-8 na de eerste ronde, maar daarna kwam er een keerpunt. De mannen en vrouwen van Mars (nee die grap "Marsmannetjes", die is niet nieuw) vochten terug met aan het eind van de derde ronde een voorsprong van 5 punten.

Na de lunch was het team van Heineken opgewarmd (en compleet), en begon de punten terug te pakken. Spannende rondes volgden, de teams waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk na een zware 8ste ronde volgde het eindoordeel. 149 punten vooor Heineken, 136 voor Mars. Een zege!

Na een heerlijke bbq met biertje werden we verrast met een authentieke Uncle Ben goodie bag voor alle Heineken spelers. Bedankt!
Het was een gezellige dag, we kijken nu al uit naar de ontmoeting van volgend jaar, een traditie is geboren.

Foto's kijken kan hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten